• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Is een antikalk systeem duurzaam?

Over de hele wereld zijn mensen bezig om milieuvriendelijker en duurzamer te leven. Velen gooien hun levensstijl volledig om. Ze recyclen zoveel mogelijk, eten vegetarisch en voeren actie. Deze aanpak is echter niet voor iedereen weggelegd. Als je niet weet wat je moet doen, bieden we een simpele oplossing aan om duurzamer te leven. Soms kun je namelijk al een groot verschil maken door iets kleins te doen in huis.

Plaats bijvoorbeeld een magnetisch antikalk systeem op de bestaande waterleiding in de meterkast om kalkvorming tegen te gaan. We vertellen je hieronder graag meer over de werking van dit type antikalk systeem en zijn bijdrage aan het milieu.

Magnetisch antikalk systeem: werking

Veel huishoudens hebben er al eentje: een magnetisch antikalk systeem. Dit apparaat werkt niet met zout, maar met krachtige magneten die een sterk magnetisch veld opwekken. Als het water stroomt, heeft kalk geen kans om te vormen. Hierdoor vindt er minder afzetting van kalk in huishoudelijke apparaten plaats.

Gebruikt geen elektriciteit

Onze magnetisch antikalk systeem, de Amfa4000, plaats je eenvoudig met de bijgeleverde tiewrap op de bestaande waterleiding in de meterkast. Het apparaatje beschikt over sterke magneten die een krachtig magnetisch veld genereren. De waterontharder hoeft niet aangesloten te worden op het stroomnetwerk en verbruikt dus geen stroom. Hierdoor werkt dit apparaat op een milieuvriendelijke manier.

Maak je gebruik van een elektrische waterontharder die met zout werkt, dan kost het ontharden van water jaarlijks veel geld. Dat maakt hem aanzienlijk minder milieuvriendelijk. We adviseren je dan ook om over te stappen op de Amfa4000 en dit type antikalk systeem uit te proberen.

Lange levensduur

Het aanschaffen van een magnetisch antikalk systeem is een investering die je zo hebt terugverdiend. De Amfa4000 gaat tot wel tientallen jaren mee en verliest geen kracht. Al die tijd heb je tot wel 85% minder kalkaanslag in huis en bespaar je jaarlijks veel geld.

Ook voor je huishoudelijke apparaten is deze waterontharder een slimme zet. Je verlengt hun levensduur, waardoor ze langer meegaan. Dit maakt hem een uitstekende en duurzame keuze.

Conclusie: geen belasting op het milieu

Een magnetisch antikalk systeem heeft geen belasting op het milieu en draagt bij aan de duurzaamheid in huis. Huishoudelijke apparaten gaan langer mee en verbruiken minder stroom, omdat er geen kalk in de weg zit. Daarnaast smaakt het kraanwater beter. Profiteer van alle voordelen bij het gebruik van een magnetisch antikalk systeem.

Kosten Amfa4000

De Amfa4000 kost eenmalig € 169,- en is daarmee een stuk voordeliger dan een energieslurpende waterontharder. Je kunt het kleine apparaat zelf op de waterleiding in de meterkast plaatsen en hoeft er daarna niet meer naar om te kijken. Er is ook er geen onderhoud nodig. Na 6 weken zou je een optimaal resultaat moeten zien.

Morgen al water ontkalken

Als je voor 23:59 uur een bestelling plaatst, kun je het magnetisch antikalk systeem morgen al op je waterleiding plaatsen. In de eerste 100 dagen dat je de Amfa4000 gebruikt, kun je hem uitproberen. Ben je na die 100 dagen niet tevreden over de werking? Je kunt hem dan gratis retourneren of omruilen voor een nieuwe.


Neem contact op

Heb je nog vragen over de duurzaamheid of de werking van de Amfa4000? Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen en te verzenden. We geven zo snel mogelijk antwoord op je bericht.