• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen gratis retourneren
  • Geschikt voor elk type huiis

Betalingsmogelijkheden Ikwilvanmijnkalkaf.nl

Je gloednieuwe Amfa4000, hét waterontharder alternatief, betalen maken we je natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk. Je kiest daarom uit 4 veilige opties:

  1. Betalen via iDEAL
  2. Betalen via creditcard
  3. Betalen via PayPal
  4. Bancontact/Mister Cash

Veilig betalen

Of je nu in Nederland of in België woont: elke betalingsmethode is veilig en snel. Stop de Amfa4000 dus in je winkelmandje en reken hem gemakkelijk af via een van deze vier betaalmethoden:

De meest eenvoudige methode: je logt in bij je bank en rekent binnen enkele seconden je product af. Dit is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankrekening.

Een betaalmethode die steeds populairder aan het worden is: PayPal. Geniet koperbescherming, net als bij de andere betaalmethoden.

Credit Card

Het voordeel van betalen met je creditcard is dat het bedrag niet direct wordt afgeschreven, maar pas na 2 dagen. Betaal eenvoudig via Visa, MasterCard of American Express.

Hoewel de naam Mister Cash sinds 2016 is komen te vervallen, wordt hij nog wel vaak gebruikt. Bancontact werkt eenvoudig en zorgt ervoor dat je veilig kunt betalen vanuit België.

Nu je weet wat de betaalopties zijn, kun je het antikalk systeem met een gerust hart bestellen. Start vandaag nog met je woning kalkvrij maken en bestel de Amfa4000.

Amfa4000 kopen

Nu je weet wat de betaalopties zijn, kun je de met een gerust hart bestellen. Start vandaag nog met je woning kalkvrij maken en bestel de Amfa4000.

*Magnetische antikalk systemen zoals Amfa4000 helpen om kalkproblemen te verminderen. Kalkaanslag kan nooit voor 100% worden voorkomen, maar de negatieve effecten van kalk kunnen door de Amfa4000 onderdrukt worden. De mate van succesvolle werking is hierbij afhankelijk van externe factoren, zoals [lengte en materiaal van leidingen].