• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
 • 100 dagen uitproberen
 • Het #1 waterontharder alternatief

Compact waterontharder alternatief

Waterontharders staan over het algemeen niet bekend om hun compacte formaat. De meeste soorten waterontharders maken namelijk gebruik van grote filtersystemen, die ook nog eens in de waterleiding zelf geïnstalleerd moeten worden. De Amfa4000® is ontwikkeld als alternatief en antwoord op deze onhandige en grote waterontharders. Met Zwitserse precisie hebben we een techniek ontwikkeld, waardoor water zachter aanvoelt, lekkerder smaakt en apparaten langer meegaan. En dat allemaal in een apparaatje dat je in één hand mee kunt nemen.

De voordelen van de compacte Amfa4000®

De Amfa4000® maakt gebruik van magneten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Met een kracht van 1600 Gauss zorgen de magneten ervoor dat calcium en magnesium zich niet kunnen binden aan de waterleiding. Hierdoor lost bestaande kalkophoping op en heb je permanent minder last van kalk in het water. Door zijn eenvoudige montage en compacte formaat, is het dé ideale toevoeging aan ieder huishouden. Plaats de Amfa4000® in de meterkast en geniet van de volgende voordelen:

 • Je haren en was voelen zachter aan door de werking van de Amfa4000®
 • Doordat apparaten efficiënter kunnen werken, bespaar je al gauw tot € 500,- per jaar per huishouden op je energierekening
 • De Amfa4000® zorgt ervoor dat je minder last hebt van hardnekkige kalkaanslag
 • Apparaten gaan langer mee

Door de eenvoudige installatie en het compacte formaat van de Amfa4000®, koppel je hem eenvoudig los en neem je hem mee tijdens een verhuizing. De investering van het antikalk systeem neem je dus gewoon mee naar je volgende woning.

Het verschil met waterontharders

Veel concurrenten zijn niet in staat om zo’n compacte apparaat af te leveren. Denk bijvoorbeeld aan waterontharders die met polyfosfaatzouten werken. Deze apparaten nemen meer ruimte in de meterkast in en het grote nadeel is dat ze in de leiding gemonteerd moeten worden. Hierdoor neem je de waterontharder niet mee naar je volgende huis of appartement: een verloren investering als je gaat verhuizen.

Hoe plaats je de Amfa4000®?

De compacte Amfa4000® plaats je supereenvoudig zelf. Een vrije ruimte van slechts 8 cm over de lengte van de buis is al voldoende. Binnen 3 minuten heb je al de Amfa4000® in de meterkast:

 1. Plaats het losse plaatje onder de waterleiding
 2. Plaats de Amfa4000® op de waterleiding
 3. Trek het geheel samen met de meegeleverde tiewrap

Bestel de Amfa4000®

Je bestelt de Amfa4000® eenvoudig online via onze webshop.

 • Vandaag besteld = morgen in huis
 • Probeer hem 100 dagen gratis uit
 • Niet tevreden? Geld terug
 • Betaal slechts eenmalig € 169,-
 • Gratis verzending

 

Bescherm uw huishoudelijke apparaten tegen de impact van kalk

De Amfa4000® helpt apparaten langer meegaan en zorgt bovendien voor een besparing op de energierekening. Bekijk hoe dit compacte waterontharder alternatief je kan helpen bij de: