• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Goedkoop waterontharder alternatief

Waterontharders zorgen ervoor dat je minder last krijgt van hardnekkige kalkaanslag. Het resultaat? Zachter aanvoelend water, een betere smaak en een vermindering in energiegebruik van apparaten. Er bestaan verschillende methoden om het water te ontharden, maar niet allen zijn even eenvoudig en voordelig. We leggen je graag uit wat prijstechnisch de allerbeste keuze is.

Dure waterontharders

Als je op zoek bent naar waterontharders, kom je al gauw veel dure opties tegen. We vergelijken de meestvoorkomende waterontharders voor je en geven een indicatie van de kosten:

Waterontharder met zinkanode

Dit type waterontharder werkt met een zinkanode en wordt in de waterleiding geplaatst. Een monteur snijdt de leiding open en plaatst vervolgens de waterontharder. Als het water door de zinkanode stroomt, ontstaat er een chemische reactie tussen de anode en het metaal van de behuizing. Kalk hecht zich aan de vrijgekomen zinkionen, waardoor het zich niet meer in de leiding ophoopt. Deze waterontharders kosten al gauw € 1500,-. De montage- en onderhoudskosten van de expert komen hier nog bovenop.

Waterontharder met CO2-injectie

Dit type waterontharder moet ook in de leiding geïnstalleerd worden. Het water moet namelijk door de ontharder kunnen stromen. De waterontharder spuit vervolgens een beetje CO2 in het water, waardoor kalk minder snel aan de leiding hecht. Waterontharders met CO2-injectie beginnen bij € 1500,-, maar wees niet verrast als de prijs hoger ligt. Om de zoveel tijd moet je de CO2-flessen namelijk vervangen. De kosten van onderhoud (schoonmaken) en installatie hebben we bovendien niet inbegrepen in de prijs.

Waterontharder met polyfosfaten

Een waterontharder met polyfosfaten mengt polyfosfaatzouten met het leidingwater, zodat kalk zich niet kan hechten in de leiding. Je tast dus het water aan. Deze waterontharder moet ook in de leiding geplaatst worden. Een goedkopere variant, want gemiddeld kost dit type € 150,-. De polyfosfaatzouten raken echter op, waardoor je ze regelmatig zal moeten aanvullen. Ook is periodiek onderhoud nodig. Deze kosten, plus de installatiekosten, hebben we niet meegerekend.

Goedkoop waterontharder alternatief kopen

Een voordelige en hoogwaardige optie zijn de magnetische antikalk systemen. De Amfa4000® is marktleider in dit segment. De Amfa4000® installeer je namelijk eenvoudig zelf al binnen 3 minuten! Plaats de Amfa4000® op de waterleiding in de meterkast en laat de magneten hun werk doen. De Amfa4000® is ontwikkeld met Zwitserse precisie. Je haalt dit waterontharder alternatief al voor € 169,- in huis. Je betaalt geen extra kosten voor het onderhoud, de montage of overige zaken. Profiteer van:

  • Water dat zachter aanvoelt
  • Een besparing op de energierekening: tot wel € 500,- per huishouden per jaar*
  • Een onderhoudsvrij systeem
  • Een voordelige oplossing: slechts € 169,-

*Kalk hecht zich snel aan warmte-elementen. Door deze hardnekkige kalkophoping gebruiken apparaten, zoals de vaatwasmachine en waterkoker, meer energie dan nodig. Door kalkaanslag tegen te gaan, kunnen deze apparaten weer optimaal werken.

Bestel de goedkope Amfa4000® direct

Als je de Amfa4000® vandaag bestelt, heb je hem morgen al in huis!

  • Gratis bezorging
  • Probeer hem 100 dagen uit
  • Niet tevreden na 100 dagen? Stuur hem eenvoudig retour

 

Lees hoe de Amfa4000® je apparaten kan helpen

De Amfa4000® zorgt ervoor dat apparaten langer meegaan en minder energie verbruiken. Bekijk hoe de Amfa4000® kan helpen met het kalkprobleem bij: