• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Nespresso ontkalken

Een Nespresso apparaat zorgt ervoor dat je de dag goed begint. Cupje in de machine, knopje indrukken en genieten maar. Na verloop van tijd ontstaat er echter kalkaanslag en dan begint het feest. Je mag de Nespresso machine ontkalken. Daar heb je natuurlijk helemaal geen zin in. Dus wat als we je vertellen dat je nooit meer je Nespresso hoeft te ontkalken?

Kalkaanslag voorkomen met een antikalk systeem

Met een antikalk systeem voorkom je kalk in huis en hoef je ook je Nespresso niet meer te ontkalken. Nooit meer zelfs! De Amfa400 zorgt ervoor dat bestaande kalkaanslag verdwijnt en voorkomt nieuwe kalkaanslag.

Nog niet overtuigd? We zetten alle voordelen voor je op een rij:

  • Je Nespresso machine gaat langer mee
  • Door de vermindering van kalk in huis bespaar je energie en valt je energierekening lager uit
  • Nooit meer ontkalken
  • Een antikalk systeem werkt ook voor je wasmachine, vaatwasser en waterkoker

Klik hier en ontdek alle voordelen van een waterontharder alternatief.

Eenvoudige installatie

De Amfa4000® installeren is zeer eenvoudig en kost slechts 5 minuten van je tijd. De Amfa4000® wordt geleverd met een tiewrap. Die heb je nodig om het systeem te bevestigen naast de waterleiding. De Amfa4000® werkt volledig op magnetisme, je hoeft dus verder niets aan te sluiten. Je hebt zelfs geen gereedschap nodig.

Veelgestelde vragen over een Nespresso ontkalken

Alles wat je moet weten over het ontkalken van je Nespresso machine met een waterontharder alternatief.

Hoe werkt een waterontharder alternatief?

De Amfa4000® zorgt met de kracht van de magneet ervoor dat magnesium en calcium niet met elkaar in aanraking komen. Zo wordt kalkaanslag voorkomen – en heb je dus ook geen last van hard water. Hard water zorgt namelijk voor kalk. De Amfa4000® reduceert kalkaanslag tot een minimum.

Moet ik de Amfa4000®in de buurt van mijn Nespresso apparaat installeren?

Nee, dat is niet nodig. Het systeem heeft een groot bereik en zorgt voor een vermindering van kalk in je hele huis.

Heeft een waterontharder alternatief invloed op smaak van m’n koffie?

Wanneer er veel kalk in het water zit, heeft dat invloed op de smaak van kraanwater. Voor je Nespresso apparaat gebruik je waarschijnlijk ook kraanwater. Dit heeft dus direct invloed op de smaak. Je koffie zal straks nog lekkerder smaken!

Wanneer de Amfa4000® geïnstalleerd is en het ontkalkingsproces begonnen is, kan je daarna een bittere smaak ervaren. Het kan zijn dat er nog wat kalkresten zijn achtergebleven. Spoel de koffiemachine dan helemaal door. Daarna zal je geen last meer hebben van een bittere smaak.

Bestel de Amfa4000®

Wil je ook nooit meer je Nespresso machine ontkalken, geld besparen en langer profijt hebben van je Nespresso? Koop dan vandaag nog hét beste alternatief voor een waterontharder!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering
  • 100 dagen gratis uitproberen