• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
 • 100 dagen uitproberen
 • Het #1 waterontharder alternatief

Bad ontkalken

Een bad is dé plaats waar kalkaanslag zich ophoopt. Het harde water slaat neer op het bad en laat een kalklaagje achter. Echter is dit erg hardnekkig om te moeten verwijderen. Hoe je dit het beste kunt doen, lees je in onderstaand stappenplan. Met ons antikalk systeem voorkom je in de toekomst kalkaanslag op badmeubels en huishoudelijke apparaten.

Kalkaanslag herkennen

Kalkaanslag laat een lichtgelige laag achter en zorgt ervoor dat kranen minder glanzen en er dof uitzien. Kalkaanslag is dus helemaal niet moeilijk te herkennen, maar als je hier last van hebt is het wel enorm vervelend en lastig om vanaf te komen. Ook is de kracht achter de kraan vaak minder sterk als er veel kalk in de leidingen zit.

Het bad ontkalken

Het ontkalken van de badkuip gaat het beste als je een vast stappenplan volgt:

 1. Spoel de badkuip schoon met water
 2. Reinig het bad met een speciaal middel tegen kalk
 3. Laat het ongeveer 30 minuten intrekken
 4. Spoel het bad na om alle kalk te verwijderen
 5. Maak het bad na ieder gebruik goed droog om de vorming van kalkaanslag te voorkomen

In de toekomst kalkaanslag voorkomen

Om in de toekomst geen last te hebben van kalkaanslag raden we je aan een antikalk systeem te installeren. Met dit apparaat kunnen calcium en magnesium zich niet aan elkaar hechten en krijgt kalk niet de kans om neer te slaan op oppervlakken. De Amfa4000 is hét effectieve alternatief voor een waterontharder.

Voordelen Amfa4000 antikalk systeem

De Amfa4000 zorgt ervoor dat calcium en magnesium niet samenkomen, waardoor er geen kalk ontstaat. Daarnaast heeft de Amfa4000 vele andere voordelen:

 • Lagere energierekening
 • Gemakkelijk te installeren
 • Nooit meer kalkaanslag
 • Zachter water
 • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee

Bestel nu jouw antikalk systeem

Bestel vandaag nog de Amfa4000 en geniet morgen al van dit kleine apparaatje. Met gratis verzending en 100 dagen bedenktijd kun je het antikalk systeem voor een langere periode uitproberen. Bevalt hij niet? Dan stuur je hem gratis retour en ontvang je het aankoopbedrag van ons terug.

Contact

Heb je vragen over het ontkalken van je bad of over de voordelen van de Amfa4000? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.