• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
 • 100 dagen uitproberen
 • Het #1 waterontharder alternatief

Douchekop ontkalken

Stroomt het water niet meer goed uit je douchekop en heb je het vermoeden dat je douchekop verstopt zit? De kans is groot dat je douchekop vol kalk zit. Je kunt dit oplossen door hem te ontkalken op de ouderwetse manier óf met een antikalk systeem.

Douchekop ontkalken oude stijl:

 1. Draai je douchekop los
 2. Leg de douchekop in een bakje met verdund schoonmaakazijn
 3. Laat de douchekop enkele uren weken
 4. Je douchekop is weer schoon en werkt weer optimaal

Voor het beste resultaat dient dit proces meerdere keren per jaar te worden herhaald.

Ontkalk je douchekop met de Amfa4000®

De meest effectieve manier om je douchekop te ontkalken is met een antikalk systeem. Dit systeem voorkomt kalk én lost bestaande kalk op. Dat betekent dat je nooit meer je douchekop hoeft te ontkalken met azijn. Hoe fijn is dat?

We zetten de 3 belangrijkste voordelen op een rij:

 • Je hebt nooit meer last van een verstopte douchekop
 • Je kunt altijd ongestoord douchen, wanneer jij maar wil
 • Je hoeft je douchekop nooit meer te ontkalken

Bovendien kun je minder last krijgen van allergieën en kun je zachter haar krijgen. Heb je wel eens last van eczeem en voelt je haar niet meer fijn aan? Dan kan dit liggen aan de hoeveelheid kalk in het water. Door een Amfa4000® te plaatsen in huis, neemt kalk af, waardoor je haar weer heerlijk zacht aanvoelt en je minder last van huidirritaties hebt.

Meer voordelen van een antikalk systeem

Dit was nog niet alles. Een antikalk systeem schaf je aan voor meer redenen dan alleen het verminderen van aanslag in je douchekop. De Amfa4000® zorgt er ook voor dat je huishoudelijke apparatuur langer meegaat, je energierekening daalt en het kraanwater weer heerlijk smaakt.

Het aansluiten van de Amfa4000® is easy en kost slechts 5 minuten van je tijd. Zelfs voor mensen met 2 linkerhanden is het goed te doen. Je hoeft dus geen monteur in te schakelen en je hebt ook geen gereedschap nodig. Click, play en ontkalk. Ontdek hier alle voordelen van een Amfa4000®.

100 dagen testen

Probeer het zelf: je kunt de Amfa4000® namelijk 100 dagen gratis uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan stuur je hem gewoon terug. Bestel vandaag voor middernacht en de postbode heeft hem morgen al bij z’n vracht zitten. Ding dong!

 • 100 dagen uitproberen
 • Niet goed geld terug
 • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis levering én retourneren