• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Verminderde huidirritatie

Heb je last van eczeem of andere huidirritatie en wil je niet gelijk allerlei goedjes op je huid smeren? De oplossing van je probleem kan eenvoudiger zijn dan je denkt. Afhankelijk van de gevoeligheid van je huid kun je een reactie krijgen op kalk in je leidingen. Per regio verschilt de hoeveelheid kalk in de leidingen, maar doorgaans heeft iedereen hier last van.

Nieuwe huidirritatie

Misschien ben je net verhuisd en merk je ineens dat je huid niet meer voelt als voorheen. Het kan zijn dat in je nieuwe omgeving meer kalk in de leidingen zit dan de regio waar je vandaan komt. Dat is het misschien een grote stap om direct naar de huisarts te gaan. En om nou continu smeersels op je huid aan te brengen, klinkt ook als een grote investering. Met de Amfa4000® zorg je er in een mum van tijd voor dat calcium en magnesium zich niet meer kunnen hechten in je leidingen, waardoor jij en je huid genieten van zachter aanvoelend water.

Bestaande huidirritatie verminderen

Ook bij mensen met bestaande huidirritatie, zoals eczeem en psoriasis, kan hard water de kwaaltjes verergeren. Psoriasis is een vrij agressieve huidaandoening die heel snel erger kan worden, afhankelijk van stress, het klimaat en de hoeveelheid kalk in je water. Door gebruik te maken van een antikalk systeem, voorkom je in ieder geval een van de vele factoren die huidaandoeningen verergeren.

Andere voordelen van de Amfa4000®

Je huid is erg blij met zachter aanvoelend water, maar ook je witgoed, koffiezetapparaat en waterkoker blijven langer hun werk doen. Kalk heeft namelijk een nadelige invloed op de werking van alle apparaten die water gebruiken. Door de werking van ons antikalk systeem kunnen calcium en magnesium zich niet meer aan elkaar hechten en op die manier voorkom je kalkvorming. De stoffen zitten afzonderlijk dus nog wel in je leidingen, maar kunnen nu veel minder kwaad. De eenmalige investering van € 169,- heb je tevens snel terugverdiend, want met een jaarlijkse besparing tot wel € 500,- heb je je geld er in een mum van tijd weer uit. Tel hierbij de goedjes op die je gebruikt om huidirritatie te behandelen en je besparing loopt nog veel verder op.

Nadelen van kalk

Kalk heeft dus een nadelige werking op veel huishoudelijke apparaten, je huid en je haar. Door kalkvorming moeten apparaten beter hun best doen om te verwarmen. Wanneer de apparaten helemaal verstopt zijn, moet je misschien wel nieuwe kopen. Ook gebruikt het apparaat veel meer energie, omdat er veel verloren gaat. Door je leidingen en apparaten schoon te houden, voorkom je dat ze meer energie verbruiken dan nodig en op die manier bespaar je nog veel meer geld.

Supersnelle installatie

Nou horen we je al denken ‘maar ik kan helemaal geen groot systeem kwijt in mijn huis’. Normaliter zijn we het met je eens, maar in dit geval is hier helemaal niets van waar. De Amfa4000® is helemaal geen groot apparaat. Je hebt enkel 8 cm waterleiding in je meterkast, de bijgeleverde tiewrap en een paar minuten van je tijd nodig om de Amfa4000® te installeren. Met de tiewrap bind je de kleine Amfa4000® heel makkelijk aan je waterleiding. Verder heb je er geen omkijken meer naar; het apparaat is namelijk helemaal onderhoudsvrij.

Koop de Amfa4000®

Benieuwd geworden naar de Amfa4000® en wil je meeprofiteren van de vele voordelen? Je koopt de Amfa4000® voor slechts € 169,-. En ben je nog niet helemaal zeker, dan kun je het apparaat 100 dagen uitproberen.

  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis levering
  • 100 dagen gratis uitproberen