• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Kalkaanslag verwijderen

Kalkaanslag is erg vervelend: het ziet er vies uit, is hardnekkig en komt telkens terug. Hoe kun je kalkaanslag het beste verwijderen? Lees gauw verder en ontdek de ultieme oplossing voor ongewenste kalkophoping.

Hoe ontstaat kalkaanslag?

Calcium en magnesium zijn opgeloste stoffen die te vinden zijn in ons kraanwater. Als deze opgeloste stoffen zich binden, ontstaat een vaste stof: kalk. In Nederland is het kraanwater relatief zacht, wat wil zeggen dat er weinig kalk in het water zit. Toch hebben veel mensen last van kalkaanslag. Hoe weinig kalk er ook in het kraanwater zit, na verloop van tijd zal kalk zich aan de leidingen en apparatuur hechten. Meer en meer kalk hoopt zich en voor je het weet heb je last van een afzetting die niet alleen vies oogt, maar ook nog eens schade toebrengt aan je apparatuur en leidingen. Kalkaanslag is bijvoorbeeld goed zichtbaar in de badkamer en in waterkokers, waar na verloop van tijd op de bodem een grijze laag van kalk te zien is. Het geeft een vieze smaak aan je thee en tast de kwaliteit van de waterkoker aan.

Middeltjes om kalkaanslag te verwijderen

Omdat kalkaanslag zo’n hardnekkig probleem is, zijn er online ontzettend veel ideeën te vinden om kalk te verwijderen. Zo zou je met verschillende huishoudelijke middelen al een goed resultaat kunnen boeken. Deze middeltjes zijn vaak erg specifiek. Een tip die je vaak leest, is dat cola helpt om kalkaanslag in de wc te verwijderen. Door het koolzuur in deze frisdrank lost kalk op, waarna je alleen nog even hoeft te boenen. Deze methode is handig voor de wc, maar natuurlijk niet ideaal voor de waterkoker. Je wilt immers niet dat je thee naar cola gaat smaken. Ook moet je er bij veel huishoudelijke middelen rekening mee houden dat het een tijdje – of zelfs een dag – moet inwerken, voordat je de kalkaanslag weg kunt boenen. Elke keer dat kalkaanslag de kop opsteekt, kun je weer opnieuw aan de gang. Om kalkaanslag voor altijd te verwijderen, is er maar een 1 ideale oplossing.

De makkelijke manier: een antikalk systeem

De Amfa4000® is de ideale oplossing, omdat je geen middeltjes meer hoeft te gebruiken en minder hoeft te poetsen. Dit unieke apparaatje plaats je zelf eenvoudig op de waterleiding en verder heb je er geen omkijken meer naar.

Hoe helpt een anitkalk systeem om kalkaanslag te verwijderen?

De Amfa4000® werkt met zeer sterke magneten. Deze magneten hebben een kracht van 1600 Gauss. Dit is een goedkoop alternatieve voor dure waterontharders. Je plaatst de Amfa4000® idealiter op de waterleiding. Hier gaat de Amfa4000® gelijk aan de slag. Dankzij de magneten lost bestaande kalk op en kan het zich niet meer zo eenvoudig ophopen. Dit resulteert in minder kalkaanslag.

Voordelen van de Amfa4000®

Het antikalk systeem zal eerst de bestaande kalk moeten oplossen, daarom zal het enkele weken duren voordat je resultaat ziet. Na deze eerste periode profiteer je van de volgende voordelen:

  • Geen stress meer over de kalkophoping: kalkaanslag verwijderen is verleden tijd
  • Het water voelt zachter aan, omdat er minder kalk in het water zit: goed voor huid en haar
  • Je hebt minder last van kalkophoping in de waterkoker
  • Geen vieze kalkaanslag meer rondom kranen en waterleidingen
  • Bespaar tot wel € 500,- op de energierekening per huishouden

Bestel snel en stop hardnekkig kalkaanslag

Haal je Amfa4000® in huis en ga hardnekkige kalk in de waterleiding tegen. De Amfa4000® is de beste optie voor ieder huishouden. Bestel hem direct en profiteer van:

  • 100 dagen bedenktijd
  • Supersnelle bezorging: morgen al in huis
  • Een onderhoudsvrij apparaat: gaat een leven lang mee

Wat is het effect van een antikalk systeem op mijn apparatuur?

De Amfa4000® gaat kalkaanslag tegen en is daarom de oplossing voor het verminderen van kalkaanslag
van de: