• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen gratis retourneren
  • Geschikt voor elk type huiis

Onderhoud waterontharder

In ons leidingwater zit kalk. Kalk vormt zich wanneer de mineralen magnesium en calcium zich met elkaar binden. Dit is niet schadelijk voor de mens, maar is wel erg vervelend voor je apparaten. Ook zorgt hardnekkige kalkaanslag voor vieze plekken die je regelmatig schoon moet maken. Je ziet kalkaanslag vaak terug in de douche, de vaatwasser en de waterkoker. Merk jij ook wel eens dat je thee een vies smaakje heeft? Een grote kans dat kalkophoping in de waterkoker de boosdoener is. Met een waterontharder zorg je ervoor dat kalk zich niet kan binden in het leidingwater: je gaat kalkaanslag dus tegen. We vertellen je graag wat meer over het onderhoud van de waterontharder.

Onderhoud van een Amfa4000 in vergelijking met concurrenten

De beste waterontharder op de markt is de Amfa4000. Deze waterontharder is voordelig, zeer eenvoudig te installeren en werkt met magneten. Je hoeft hem dus niet op het elektriciteitsnetwerk aan te sluiten. Maar hoe verhaalt het onderhoud zich tegenover dat van concurrenten? De Amfa4000 is vrij uniek, omdat hij helemaal geen onderhoud nodig heeft. De magneten zijn zo sterk dat ze continu bezig zijn om kalkaanslag tegen te gaan. In tegenstelling tot waterontharders die bijvoorbeeld met filters en zouten werken.

Onderhoud waterontharder met zout

Een waterontharder met zouten heeft hogere installatiekosten, maar is ook gebonden aan het jaarlijkse onderhoud en het bijvullen van de zoutreservoirs. Dit type waterontharder wordt in de leidingen zelf geplaatst. Het is dus van belang dat de onderdelen elk jaar worden gecontroleerd en gereinigd door een professional. Denk hierbij aan de injectoren, kleppen, het filter en het zoutreservoir. Ook hebben deze waterontharders vaak last van bacterievorming, wat dus elk jaar gecontroleerd dient te worden. Met een Amfa4000 heb je deze kopzorgen allemaal niet.

Profiteer van de volgende voordelen

Als je dus kiest voor een Amfa4000, heb je geen zorgen over het onderhoud. Je plaatst het apparaat binnen drie minuten boven op de leiding en laat hem doen waar hij goed in is: kalkaanslag verminderen. Verder heb je er zelf geen omkijken meer naar! Profiteer van de volgende voordelen als je de Amfa4000 aanschaft:

  • Een onderhoudsvrije manier om kalkaanslag tegen te gaan
  • Een waterontharder die gunstig is voor de elektriciteitsrekening*
  • Verleng de levensduur van huishoudelijke apparaten die water gebruiken
  • Geen tot weinig last van kalk in sanitaire ruimtes

* Met de Amfa4000 bespaar je tot wel € 500,- per huishouden per jaar op de elektriciteitsrekening, omdat kalkaanslag ervoor zorgt dat apparaten, zoals de cv-ketel, vaatwasser en dergelijke, meer energie moeten verbruiken.

Schaf een Amfa4000 waterontharder aan

De Amfa4000 bestel je eenvoudig online:

  • Probeer hem 100 dagen uit en ervaar het verschil zelf
  • Gratis bezorging en retourneren
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Betaal slechts eenmalig € 169,-

Met onze onderhoudsvrije waterontharder gaan apparaten langer mee

Installeer de Amfa4000 om kalkaanslag te verminderen en zorg ervoor dat apparaten langer meegaan. Warmte-elementen worden niet meer aangetast door kalkaanslag en er is minder energie nodig om optimaal te functioneren. Lees meer over hoe de Amfa4000 kan helpen bij: