• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Waterontharder voor thuis

Met een waterontharder is je huis binnen een paar weken vrij van kalk. Deze apparaten zijn vaak duur en hebben veel onderhoud nodig. Wij bieden het prijsgunstige en effectieve alternatief: de Amfa4000. Dit is een antikalk systeem waarmee je dezelfde voordelen als een waterontharder bereikt. Wanneer je niet tevreden bent over het antikalk systeem, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je mag het apparaatje maar liefst 100 dagen kosteloos uitproberen.

De Amfa4000: antikalk systeem

Met de Amfa4000 haal je een krachtig antikalk systeem in huis waarmee kalk als sneeuw voor de zon verdwijnt. Door de magnetische werking worden kalkdeeltjes in het water aangetrokken tot het apparaat en zal het niet kristalliseren tot kalk. Naast de vele voordelen die het kleine apparaatje biedt, is de installatie ook eenvoudig zelf te doen.

De voordelen van een antikalk systeem voor thuis

Er zitten vele voordelen aan het hebben van een antikalk systeem. De voornaamste zijn:

Geen kalkaanslag

Kalkaanslag is zichtbaar in je keuken, badkamer en je toilet. Het is hardnekkig en vaak lastig weg te poetsen. Met de Amfa4000, het antikalk systeem, is kalkaanslag verleden tijd. Het ontkalkte water hecht zich niet aan je meubelen en constant schoonmaken is hierdoor niet meer nodig. Je gaat zien dat je sanitair in perfecte staat blijft en dat je geen kalkaanslag in je huis terugvindt.

Energiebesparing

Je apparaten hoeven minder hard te werken wanneer er geen kalk in het water zit. Kalk zorgt er namelijk voor dat water er langer over doet om te verwarmen. Een voorbeeld: water koken met de waterkoker gaat sneller, waardoor je minder energie verbruikt.

Bespaar geld op (af)wasmiddel

Water waar kalk in zit hecht zich aan (af)wasmiddelen. Hierdoor neemt de werking af. Dankzij het antikalk systeem zul je dan ook veel minder (af)wasmiddel per keer hoeven gebruiken. Het resultaat: je maakt minder kosten.

Langere levensduur huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten gaan minder lang mee wanneer ze aangetast zijn door kalkaanslag. Met het antikalk systeem is kalkaanslag verleden tijd en hoeven je huishoudelijke apparaten minder hard te werken, waardoor ze langer meegaan.

Gemakkelijke installatie

De Amfa4000, een antikalk systeem, is super eenvoudig zelf te installeren. Het enige wat je nodig hebt, is het apparaatje zelf en de meegeleverde tiewrap. Je opent de deur van de meterkast en plaatst het systeem naast de watermeter. Het meegeleverde magneetplaatje zet je achter het apparaat en vervolgens trek je de tiewrap stevig aan. Het antikalk systeem is nu klaar voor gebruik.

Ga je verhuizen? Dan kan het antikalk systeem gemakkelijk losgekoppeld worden en in je nieuwe woning worden geplaatst.

Contact

Wil je meer informatie over de werking en de voordelen van de Amfa4000, het beste alternatief voor een waterontharder? Neem contact met ons op via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact op en voorzien je van passende informatie.