• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Zachtere kleding en beddengoed

Dagelijks genieten van zachte kleding én zacht beddengoed? Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar kalk heeft een hele nare werking op je kleding en beddengoed. Het maakt de stof stugger, waardoor je met een wasverzachter je was kunstmatig zachter moet maken. En dat hoort niet zo, vinden wij. De oplossing voor dit probleem, en andere problemen, is simpeler dan je denkt. Met de Amfa4000® tackel je kalk in je leidingen, waardoor je wasgoed weer zijdezacht wordt.

Minder of geen wasverzachter nodig

Een ander voordeel van een antikalk systeem is dat je niet of nauwelijks wasverzachter hoeft toe te voegen. Door het gebrek aan kalk in het water wordt je was van nature al zachter. En dat is ideaal voor de levensduur van je wasmachine en droger. Wasverzachter zorgt er namelijk voor dat je apparaten sneller kapot gaan.

Verleng de levensduur van je witgoed

Ook kalk kan bijdragen aan een verkorte levensduur van je wasmachine en droger. Je kunt natuurlijk eens in de zoveel tijd een duur goedje halen en je machine op 90 graden wassen, maar als je een snelle optelsom maakt, ben je na enige tijd duurder uit dan met de eenmalige investering in de Amfa4000®. Je koopt hem nu voor slechts € 169,-. Je hebt verder geen onderhoudskosten en door de werking van de Amfa4000® bespaar je op jaarbasis tot wel € 500,-. Dat is een investering die zichzelf snel heeft terugverdiend.

De nadelen van kalk

Kalk heeft nog meer nadelen dan alleen stugger wasgoed. Misschien merk je dat je koffiezetapparaat, waterkoker of douchekop langzaam aan minder goed werken. Dat je haar een doffe uitstraling krijgt en dat je misschien last hebt van meer huidirritatie. Door de calcium en magnesium die in je leidingen gaan binden, ervaar je dagelijks meer en meer ergernissen van de kalk die door deze twee stoffen ontstaat.

Installatie in slechts 5 minuten

De installatie van de Amfa4000® is geen rocket science. We leveren het apparaatje met een tiewrap, waarmee je hem supersnel op je waterleiding bevestigt. Doe dit in je meterkast, naast de watermeter. That’s it, je bent klaar!

De werking van de Amfa4000®

In tegenstelling tot de grote waterontharder installaties hoef je met ons kleine antikalk systeem slechts een stuk leiding van 8 cm vrij te houden. Door het apparaat op je waterleiding te plaatsen, voorkom je dat calcium en magnesium zich met elkaar gaan verbinden. De Amfa4000® heeft namelijk een magnetische werking die op deze manier kalk voorkomt. De stoffen zitten afzonderlijk dus nog wel in het water, maar je ervaart niet langer de nadelen van kalk.

Koop een antikalk systeem

Kortom: met een Amfa4000® trek je dagelijks heerlijk zachte kleding aan. En je slaapt ook nog eens als een roosje onder extra zacht beddengoed. Benieuwd wat voor invloed ontkalkt water heeft op je huid? Je leest het in ons artikel over huidirritatie.

  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis levering
  • 100 dagen gratis uitproberen