• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Veelgestelde vragen

Een overzicht van alle vragen die wij dagelijks via de mail binnenkrijgen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Heb ik een antikalk nodig?

Ja! In Nederland stroomt er hard water door de leidingen. Hard water bevat veel kalk en dat is niet goed voor je was, huid, energierekening en huishoudelijke apparatuur. Een antikalk syteem zorgt ervoor dat het harde water verandert in zachter aanvoelend water. Een antikalk syteem is daarom een must have voor jouw huishouden.

Wat kost een antikalk syteem?

Een antikalk syteem kost eigenlijk niets. Het levert juist geld op. Je betaalt natuurlijk wel € 169,- voor het apparaatje, maar daarmee bespaar je ongeveer € 500,- per jaar. Do the math.

Zit er garantie op de Amfa4000® antikalk syteem?

Een antikalk syteem is een robuust apparaat dat niet snel stuk zal gaan. Mocht er toch iets mis mee gaan dan ben je verzekerd van 10 jaar garantie.

Ik woon in een appartement. Kan ik gebruikmaken van een antikalk syteem?

Ja zeker. Of je nu in een flat, rijtjeshuis of villa woont, de Amfa4000® past overal.

Heeft een antikalk syteem ook invloed op het drinkwater?

Een antikalk syteem zorgt ervoor dat er geen kalk meer in het water komt. En dat proef je! Het water uit de kraan is veel zuiverder dan voorheen. Het is ook zichtbaar, wanneer je bijvoorbeeld thee zet met een Quooker kraan. Normaliter zie je een laagje schuim op het water. Met een antikalk syteem niet.

Stel ik koop het antikalk systeem en ik ben niet tevreden?

Je mag het antikalk systeem 100 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan stuur je hem gratis retour en ontvang je je geld terug.

Heb ik gereedschap nodig om een antikalk syteem aan te sluiten?

Nee, je hebt alleen een tie wrap nodig – en die zit er al bij. Ruimtelijk inzicht is verder ook geen must. Iedereen kan een antikalk syteem bevestigen, en dat al binnen 5 minuten.

Wanneer merk ik het effect van het antikalk systeem?

De Amfa4000® werkt al binnen enkele weken. Nieuwe kalkaanslag wordt voorkomen en bestaande kalkaanslag lost op.

Hoe zit het met onderhoud?

Het mooie van het waterontharder alternatief Amfa4000® is dat hij onderhoudsarm is. Je hoeft het antikalk systeem dus niet te onderhouden. Na het installeren heb je er geen omkijken meer naar. Hij kost verder geen geld én geen tijd.

Wat is hard water?

Hard water is water waar kalk in zit. In het water in Nederland zit veel kalk. De hardheid verschilt per regio en ook de hoeveelheid kalk in het water verschilt per locatie. Wel mag je ervan uitgaan dat er door jouw leidingen hard water stroomt.

Hoe werkt een antikalk syteem?

De werking van een antikalk syteem is een technisch verhaal, daarom de verkorte versie: het antikalk systeem is voorzien van een magneet. Die voorkomt dat calcium en magnesium gaan mengen en zich hechten aan de binnenkant van je leidingen. Zo wordt kalkaanslag voorkomen. Zonder kalk heb je geen last van hard water – en dus ook niet van alle nadelige effecten van hard water.

Hoelang duurt het installeren van het antikalk systeem?

Het is ons gelukt om het antikalk systeem binnen 3 minuten te monteren, maar laten we ruim rekenen en het houden op 5 minuten. Je leest het goed: het installeren van het antikalk systeem duurt slechts 5 minuten.

Hoe kan ik het antikalk systeem kopen?

Je koopt het antikalk systeem eenvoudig en supersnel via onze website. Klik op de link hieronder en voeg hem toe aan je winkelmandje. Vandaag besteld = morgen in huis.


Staat je vraag er niet tussen?

Wellicht dat je vraag hier staat: