• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Voordelen van een waterontharder alternatief

Door een waterontharder alternatief in huis te halen, gaat er een wereld vol voordelen open. De lijst met voordelen is lang: je kwaliteit van leven verbetert, je gaat er financieel op vooruit en je belast ook het milieu niet. Er kleven geen nadelen aan een antikalk systeem. Ook dat is een voordeel.

We zetten de belangrijkste voordelen op een rij:

Een kalkvrij huishouden

De Amfa4000® is het effectiefste middel tegen kalk in huis. Kalk is zichtbaar in de keuken, badkamer en toilet, maar zorgt ook voor nadelige effecten in je wasmachine, waterkoker en koffieapparaat. Een antikalk systeem pakt alle kalk in je leidingen aan, waardoor ze helemaal schoon blijven.

Geld overhouden

Kalk is een onzichtbare kostenpost. Doordat kalk zich aan je leidingen hecht, is er meer energie nodig om alle verwarmingselementen te laten draaien. Dit zorgt voor hogere stookkosten en een hogere energierekening. We hebben uitgerekend wat een gemiddeld huishouden bespaart door een waterontharder alternatief aan te schaffen en we kwamen uit op € 500,- per jaar. Dit kun je uiteraard beter besteden. Wees verstandig en gooi geen geld weg. Daarnaast is het antikalk systeem een stuk goedkoper dan waterontharders die met zout of filters werken.

Gemakkelijk aan te sluiten

De Amfa4000® wordt kant en klaar bij jou thuis afgeleverd en is binnen 3 minuten te installeren. De Amfa4000® komt met een tie wrap waarmee je hem eenvoudig bevestigt op de leiding bij de watermeter. Die bevindt zich vaak in de meterkast. Vanaf het moment dat je hem plaatst, heb je er verder geen omkijken meer naar.

De Amfa4000® is onderhoudsvriendelijk

Zoals eerder gezegd: zodra je de Amfa4000® in de meterkast hebt geplaatst, zit jouw taak erop. Het systeem doet vanaf dan al het werk. Het is niet nodig om hem te onderhouden. Regelmatig afstoffen mag overigens wel.

Water, koffie en thee smaken beter

Alle dranken in huis waar je water voor nodig hebt, zoals koffie, thee, aanmaaklimonade, en natuurlijk kraanwater, smaken beter doordat er geen kalk meer in het water zit. Je proeft niet alleen het verschil, maar je merkt het ook aan je gezondheid. Gun jezelf het beste met een Amfa4000® van Ik Wil Van Mijn Kalk Af.

Huishoudelijke apparatuur gaat langer mee

Wasmachines, koffieapparaten, waterkokers en douchekoppen hebben allemaal baat bij kalkvrij en zachter aanvoelend water.

Amfa4000® meenemen bij verhuizen

Als je dacht dat je weer een nieuwe Amfa4000® moet aanschaffen wanneer je gaat verhuizen, dan heb je het mis. Je neemt hem gewoon mee naar je nieuwe woning. De Amfa4000® past zich moeiteloos aan zijn nieuwe omgeving aan.

Zachter aanvoelend water tijdens het douchen

Kalkvrij water noemen we ook wel zachter aanvoelend water. En zachter aanvoelend water is beter voor je huid en haar. Heb je last van eczeem of een andere vorm van huiduitslag? Dan kan een antikalk systeem ervoor zorgen dat deze klachten tot het verleden behoren. Daarnaast voelt je haar na een wasbeurt vele malen zachter aan. Ontdek het zelf.

100 dagen bedenktijd

Je kunt de Amfa400 100 dagen uitproberen. Ben je uiteindelijk niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Water smaakt weer lekker

Een Amfa4000® heeft een gunstig effect op de smaak van je water. Wanneer je op bezoek bent bij vrienden of familie die nog geen antikalk systeem hebben en ze bieden je een glaasje kraanwater aan, ga je dit waarschijnlijk afslaan. Je wil namelijk alleen nog maar kraanwater uit je eigen woning.

Binnen een jaar terugverdiend

De Amfa4000® is een eenmalige investering van slechts € 169,-. Als je hiermee € 500,- per jaar bespaart, is het een investering die zichzelf al binnen een jaar heeft terugverdiend.

Stapelkorting

Heb je je vrienden en familie inmiddels enthousiast gemaakt en willen zij ook een Antikalk systeem? Geef ze dan de gouden tip dat als ze meer systemen in 1 keer bestellen, de stukprijs omlaag schiet. Dat is een win-win voor iedereen!

Begin morgen al beginnen met verminderen van kalkaanslag

Tot slot: je kunt morgen albeginnen met verminderen van kalkaanslag in je huis. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst, heb je de Amfa4000® morgen al in huis. Wacht niet langer en bestel direct.