• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Waarom heb ik een antikalk syteem nodig?

Zelf kunnen we tientallen redenen bedenken om gebruik te maken van een antikalk syteem, maar we zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

Besparing

De belangrijkste reden om een antikalk syteem aan te schaffen is de besparing die kan oplopen tot wel € 500,- op jaarbasis. Trek daar de investering van € 169,- vanaf en je houdt tot wel € 331,- over. Vanaf het tweede jaar dat je de Amfa4000® gebruikt, hoef je geen kosten af te trekken van de besparing. De investering die je deed voor de antikalk syteem is namelijk eenmalig. Dat betekent dat je na het eerste jaar de volledige besparing zelf houdt. En dan loopt het lekker op!

Levensduur huishoudelijke apparaten

Het is algemeen bekend dat kalkvorming in je leidingen zorgt voor hogere energiekosten en een kortere levensduur van je huishoudelijke apparaten. Ze moeten heel hard werken om te verwarmen en er gaat veel energie verloren in het proces. Dit zorgt ervoor dat je energierekening de pan uit rijst. En door deze overbelasting leggen je apparaten mogelijk eerder het loodje. Niet met een antikalk syteem. Door de kalk in je leidingen te tackelen, zorgt de Amfa4000® ervoor dat je huishoudelijke apparaten weer werken als nieuw.

Gezonder water

Water met kalk is niet zeer ongezond, maar ook niet gezond. Met een antikalk syteem zorg je ervoor dat er geen kalk meer door je leidingen stroomt. Calcium en magnesium zitten nog wel in het water, maar omdat ze zich niet kunnen binden, ontstaat er geen kalk. En daar hebben jij en je huishoudelijke apparaten profijt van.

Zachter wasgoed

Hard water maakt je wasgoed… hard. Je kunt natuurlijk wasverzachter toevoegen om je was kunstmatig zacht te maken, maar we weten allemaal dat wasmachines en drogers niet goed reageren op wasverzachter. Doe daarom je wasgoed en je witgoed een plezier en installeer de Amfa4000®. Dit kleine apparaatje zorgt ervoor dat je geen wasverzachter meer hoeft toe te voegen, maar toch geniet van heerlijk zacht wasgoed.

Minder huidirritatie

Zachter aanvoelend water zorgt voor minder huidirritatie. Mensen met een gevoelige huid kunnen heel gevoelig zijn voor kalk in water. Door calcium en magnesium niet met elkaar te laten binden, voorkom je kalkvorming in je leidingen en in je water. Het resultaat van een antikalk syteem is dus mogelijk minder huidirritatie en minder last van chronische huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis.

Waarom heb je nog geen antikalk syteem?

Dus in plaats van de vraag “waarom heb ik een antikalk syteem nodig?” stellen we liever de vraag “waarom heb je nog geen antikalk syteem?”<. De eenmalige investering heb je binnen een half jaar terugverdiend en de vele voordelen zijn niet te ontkennen. Als je nog niet overtuigd bent van de werking van de Amfa4000®, dan bieden we je de mogelijkheid om dezeantikalk syteem 100 dagen uit te proberen.