• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen gratis retourneren
  • Geschikt voor elk type huiis

Hoe werkt een waterontharder alternatief?

Een waterontharder is bedoeld om kalkaanslag te verminderen. Maar hoe werkt een waterontharder alternatief eigenlijk?

Waterontharder alternatief Amfa4000

De Amfa4000 bestaat uit een zeer krachtige magneet die de structuur van mineralen in het leidingwater beïnvloedt en ervoor zorgt dat calcium en magnesium zich niet kunnen binden. Daardoor slaat de kalk in het water niet neer en wordt kalkaanslag voorkomen. Ons antikalk systeem is geheel milieuvriendelijk en draagt bij aan een duurzaam gebruik van uw huishoudelijke apparaten.

Waarom heb je een antikalk systeem nodig?

Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat uw waterleiding verstopt en dat uw huishoudelijke apparaten minder goed werken. Kalk zorgt er namelijk voor dat uw apparaten meer energie moeten verbruiken om hun werk te doen. Dit resulteert vaak in kapotte apparaten en hoge energiekosten. Met een antikalk syteem voorkomt u de vorming van kalk, waardoor uw wasmiddel en vaatwasser minder energie verbruiken en langer meegaan.

Hoe werkt de Amfa4000?

De Amfa4000 is een waterontharder alternatief dat kalkaanslag voorkomt door de magnetische werking. Je zet hem als volgt in:

  1. Je bevestigt de Amfa4000 naast de watermeter. Hier is geen monteur of gereedschap voor nodig: je installeert de Amfa4000 eenvoudig en snel zelf in nog geen 5 minuten.
  2. De Amfa4000 voorkomt kalkaanslag door de magnetische werking. Hiermee bescherm je je wasmachine en andere huishoudelijke apparatuur tegen de negatieve effecten van kalkaanslag.
  3. Het resultaat: genieten van een kalkvrij huis, lagere energierekening en minder schoonmaakwerk.

Waterontharder alternatief kopen

Verminder kalkaanslag met een waterontharder alternatief en bestel de Amfa4000 vandaag nog. Minder kalk, meer duurzaamheid, en dat voor maar € 169,-!

  • Gratis verzending
  • Snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis
  • Twijfel je? Probeer de Amfa4000 100 dagen!
  • Niet goed? Geld terug

*Magnetische antikalk systemen zoals Amfa4000 helpen om kalkproblemen te verminderen. Kalkaanslag kan nooit voor 100% worden voorkomen, maar de negatieve effecten van kalk kunnen door de Amfa4000 onderdrukt worden. De mate van succesvolle werking is hierbij afhankelijk van externe factoren. 100.000 tevreden klanten gingen u voor. Ervaar zelf hoe tevreden u over de Amfa4000 bent met onze 100 dagen niet goed geld terug garantie.