• Besteld voor 23:59, morgen geleverd
  • 100 dagen uitproberen
  • Het #1 waterontharder alternatief

Hoe werkt een waterontharder alternatief?

Een waterontharder is bedoeld om kalkaanslag te verminderen. Maar hoe werkt een waterontharder alternatief eigenlijk?

Waterontharder alternatief Amfa4000®

De Amfa4000® bestaat uit een zeer krachtige magneet die de structuur van mineralen in het leidingwater beïnvloedt en ervoor zorgt dat calcium en magnesium zich niet kunnen binden. Daardoor slaat de kalk in het water niet neer en wordt kalkaanslag voorkomen. Ons antikalk systeem is geheel milieuvriendelijk en draagt bij aan een duurzaam gebruik van uw huishoudelijke apparaten.

Waarom heb je een antikalk systeem nodig?

Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat uw waterleiding verstopt en dat uw huishoudelijke apparaten minder goed werken. Kalk zorgt er namelijk voor dat uw apparaten meer energie moeten verbruiken om hun werk te doen. Dit resulteert vaak in kapotte apparaten en hoge energiekosten. Met een antikalk syteem voorkomt u de vorming van kalk, waardoor uw wasmiddel en vaatwasser minder energie verbruiken en langer meegaan.

Hoe werkt de Amfa4000®?

De Amfa4000® is een waterontharder alternatief dat kalkaanslag voorkomt door de magnetische werking. Je zet hem als volgt in:

  1. Je bevestigt de Amfa4000® naast de watermeter. Hier is geen monteur of gereedschap voor nodig: je installeert de Amfa4000® eenvoudig en snel zelf in nog geen 5 minuten.
  2. De Amfa4000® voorkomt kalkaanslag door de magnetische werking. Hiermee bescherm je je wasmachine en andere huishoudelijke apparatuur tegen de negatieve effecten van kalkaanslag.
  3. Het resultaat: genieten van een kalkvrij huis, lagere energierekening en minder schoonmaakwerk.

Waterontharder alternatief kopen

Verminder kalkaanslag met een waterontharder alternatief en bestel de Amfa4000® vandaag nog. Minder kalk, meer duurzaamheid, en dat voor maar € 139,-!

  • Gratis verzending
  • Snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis
  • Twijfel je? Probeer de Amfa4000® 100 dagen!
  • Niet goed? Geld terug